De kaas van uwkaasboer.nl

Uwkaasboer.nl wil dat iedereen kan genieten van de beste kaas dat ons kleine landje te bieden heeft. Maar ook van de lekkerste kazen uit het buitenland. Daarom reizen wij door heel Europa, op zoek naar de lekkerste, unieke kazen. We kennen de herkomst van onze kazen en staan garant voor de levering van perfecte kaas. Mede door onze ruime ervaring in de kaashandel weten we inmiddels ook waar onze klant behoefte aan heeft en daar willen wij graag aan voldoen.

Een goede basis

De basis van onze heerlijke Hollandse kaas ligt in smaakvolle pure melk van Hollandse koeien die goed behandeld worden. Dit levert gezonde en smakelijke melk op, waarvan de kaasmeesters onze heerlijke kaas kunnen maken. Bij ons geldt tevens dat de meeste kazen duurzaam geproduceerd zijn, oftewel kaas maken van kwaliteit, met het oog op de toekomst.

Een eerlijke prijs

Goede zorg voor de koe, het land en de boer met zijn gezin, dat kent een prijs. Wij bieden de boeren en kaasbereiders daarom een goede, eerlijke prijs, zodat zij in staat zijn de vertrouwde kwaliteit te blijven leveren voor nu en in de toekomst. Dit geldt ook voor onze eigen werknemers, wij bieden hen graag een fijne werkplek aan, waar zij met liefde kunnen werken met onze producten.

Authenticiteit

Onze boerderij- en boerenkazen worden nog op de boerderij bereid, met de kennis van generaties lang kaas maken. Onze Goudse kazen worden in de kaasmakerij bereid volgens speciale recepturen. Dit geeft samen met de rijping elke kaas zijn eigen karakter en de beste smaakvorming. Dat gaat bij ons op traditionele wijze; in alle rust op houten planken in het pakhuis. Pas op de juiste leeftijd worden de kazen door de kaasmeester getest op smaak en kwaliteit. Wij willen niet eerder de kaas verkopen voordat deze de juiste smaak en kwaliteit heeft. Dit is een specialisme en dat maakt onze kazen zo bijzonder!

Vers van ’t mes

De geur en smaak van kaas vers van ’t mes is met niets te vergelijken. Uw bestelling snijden wij daarom vers van ’t mes, alvorens wij het verzendklaar voor u verpakken. Alleen dan bent u verzekerd van optimale smaak en kwaliteit. Voor minder doen wij het niet!

Altijd op de hoogte

Graag delen wij inspirerende tips en recepten met u. Deze vindt u op onze website, maar ook in onze nieuwsbrief die wij met regelmaat meesturen. Ook leest u hierin over de herkomst van onze kazen en proberen we u een kijkje te geven in ons bedrijf.

Vertrouwen

Vertrouwen is de basis van een goede relatie en dat moeten we iedere keer weer waarmaken. Uw waardering, opmerking of klacht is voor ons van grote waarde. Wij werken elke dag aan een duurzame relaties tussen u en ons, maar ook onderling. Onze betrokkenheid ziet u terug in onze producten en service. Het is bij ons niet zomaar een uitspraak, wij zijn er echt voor u!

Nieuwsgierig geworden naar de geschiedenis van ons bedrijf? Lees hier alles over het ontstaan van uwkaasboer.nl.

Contactgegevens:
Middenweg 45
1098 AC Amsterdam
06 – 22588122