Over ons

Uwkaasboer.nl is onderdeel van KaasKraam.com, die op zijn beurt weer samenwerkt met GewoonKaas, de ambachtelijke kaaswinkel in Amsterdam. Kaaskraam levert vanuit de fysieke winkel in Amsterdam aan landen in heel Europa. Maar ook aan restaurants, horecabedrijven en natuurlijk de kaasliefhebbers thuis.

Achter uwkaasboer.nl staat een uitgebreid team kaasexperts. In Amsterdam vindt u GewoonKaas. In deze ambachtelijke kaaswinkel en lunchroom laten Willy, Jenny en Nicky hun klanten al 10 jaar genieten van de heerlijkste kazen. Bijgestaan door 4 tot 6 meiden die in de winkel meehelpen.

In 2017 werd besloten de winkel flink te verbouwen. Tijdens de 6 maanden durende verbouwing, waarbij de winkelruimte bijna verdubbelde, werd het complete interieur vernieuwd. Door de toegenomen ruimte werd het voor Niels mogelijk om in het pand in te trekken. Niels van de KaasKraam.com laat kaasliefhebbers al ruim 4 jaar genieten van het gemak van online kaas bestellen.

Kaaswinkel en lunchroom in Amsterdam

GewoonKaas is onze fysieke winkel in Amsterdam waar u een uitgebreid assortiment Europese kaasspecialiteiten vindt. Maar we hebben meer. U vindt hier ook dagelijks vers belegde broodjes, vleeswaren, kaaskoekjes, kaasstengels en meer.

Bent u een keer in Amsterdam? Kom dan gezellig bij ons lunchen. In onze lunchroom serveren wij broodjes, salades en kleine warme gerechten. Of kies voor een kaas- of worstplankje met bijpassende wijn. Wij adviseren u graag, zodat u alleen maar hoeft te genieten.

Onze liefde voor lekker eten delen wij graag met u!

Wij hechten waarde aan het oude ambacht van het bereiden van kaas op de boerderij. Deze kazen worden vaak nog met de hand gemaakt volgens origineel familierecept. Het traditioneel rijpen hoort daarbij: onze kazen krijgen nog echt de tijd om op smaak te komen op houten planken in het pakhuis. Alles voor de beste smaak, want dat is waar het uiteindelijk om draait.

Kaas online bestellen

Om het u nog makkelijker te maken bieden wij onze ambachtelijke kazen aan op uwkaasboer.nl. Eenvoudig, altijd en overal de lekkerste kaas bestellen doet u online. Steeds meer mensen vinden de weg naar onze kazen en het handige is: u hoeft er de deur niet voor uit.

De kaas wordt vers voor u gesneden en diezelfde dag nog verstuurd. Kaas eten mag een feestje zijn en daarom verkopen wij ook heerlijke kaasplankjes met diverse kazen. Dat is gegarandeerd genieten!