Veelgestelde vragen

Verzendtarieven via onze webwinkel (in Nederland, België en Duitsland): 

– Tot 30 kg. € 3,50,-
– Bestellingen boven de € 50,- worden gratis verzonden binnen Nederland, België en Duitsland tot 30 kg. Verzendkosten van overige landen kunt u hier vinden. 

Klantenservice

Onze klantenservice is op werkdagen tussen 08.00-18.00 uur bereikbaar op het nummer 06 – 22588122. U kunt natuurlijk ook altijd een email sturen naar info@uwkaasboer.nl. 

Het verzenden van kaas

Wij snijden de kaas vers voor u af en verpakken het met de grootste zorg. Dit gebeurt doormiddel van vacuüm zakken. De kaas behoudt hierdoor zijn versheid. Dit gebeurt met al onze producten die we verzenden en het bevat geen conserveringsmiddelen. Het grootste voordeel van vacuümzakken is dat ze bestand zijn tegen grote temperatuurverschillen (erg handig voor in de hete zomermaanden). Bij extreme hitte wordt de kaas voor de zekerheid verpakt met een koelelement erbij. 

Wij garanderen snelle levering. Na betaling wordt uw bestelling diezelfde dag verwerkt. Bestellingen waarvan we de betaling voor 16.00 uur binnen hebben gekregen worden de volgende dag verzonden. Het is dan voor 99% zeker dat u uw pakketje de volgende dag binnen heeft (in Nederland m.u.v. de Waddeneilanden). 

Betaling en betalingsmogelijkheden

Wanneer u betaalt met IDEAL heeft u de kaas het snelste in huis, omdat dit betaalmiddel binnen Nederland het desbetreffende bedrag het snelst overboekt. U kunt ook kiezen voor een vooruitbetaling alleen dan kan uw bestelling vertraging oplopen, omdat we pas verzenden nadat wij het desbetreffende bedrag hebben ontvangen. Bij alle betaalmethodes worden de producten verzonden als de betaling helemaal is afgerond. 

Bezorging

Tevredenheid van onze klanten staat voorop en daarom hebben wij gekozen voor PostNL Pakketservice als bezorgende partij voor uw bestellingen. 


    Klachten?

    Mocht u, ondanks onze zorgvuldige manier van werken, toch nog klachten hebben over een product of levering, dan kunt u ons daarover van maandag t/m vrijdag telefonisch op de hoogte stellen op het nummer 06 – 22588122. Uiteraard kunt u ook een email sturen naar info@uwkaasboer.nl.