Verse boerenkaas bij uwkaasboer.nl

Stolwijkse boerenkaas

Boerenkaas wordt op de boerderij gemaakt, vandaar de naam. Op deze boerderijen gebruiken ze dagverse melk voor het produceren van de kaas. Dit is een van de factoren die zorgt voor een rijke smaak van de kaas.

Boerenkaas is een ambachtelijk product

Boerenkaas is een ambachtelijk product omdat het voor een groot deel met de hand gemaakt wordt. Passie, kennis en schoon werken zijn hierbij erg belangrijk. Alleen dan krijgt de kaas een unieke smaak. Zoals hierboven is benoemd wordt boerenkaas gemaakt van dagverse melk, ook wel rauwe melk genoemd. Dit is melk die niet bewerkt is en dus rechtstreeks van de koe komt. Hierdoor smaakt elke boerenkaas anders, dit heeft te maken met bijvoorbeeld het voer dat de koe krijgt, de grondsoort, het gras, het recept en de bereidingswijze.

Kwaliteit

Boerenkaas is één van de meest bekende Nederlandse kaassoorten. Niet alleen in Nederland is deze kaas erg populair. Ook internationaal gezien valt boerenkaas zeker in de smaak.

Boerenkaas kopen

Wilt u genieten van verse boerenkaas? U kunt deze kaas kopen bij Uwkaasboer.nl. Wij zorgen ervoor dat de kaas vers wordt gesneden en vacuüm verpakt wordt. U kunt dus met een gerust hart online kaas bij ons bestellen. De boerenkaas is een absolute topper!

Geef een antwoord